Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


reka bentuk rumah melayu lama...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
reka bentuk rumah



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 8-Sep-2008 13:57
Vacation At Terengganu-Pulau Perhentian & Besut..(aben's camera)


16 Ogos 2008 - 18 Ogos 2008
Pulau Perhentian- Jertih, Terengganu

ni dari kamera aben..sket punya banyak ler gambo dia..jenuh gak ler aku upload ..ni pun aku pilih2 gak...mana yg lebih kurang ngan aku aku tak masukkan..ehehehe

neway aben...aku ada edit ngn crop sket mana2 yang berkenaan...takpe ekk.. ;-)

n thanks a lot sbb nyumbangkan gambo yg begitu banyak dan cantek2 belaka...i loikeee...thanks babe...muahhh!! :ty_ty: nant len kali kita ambik gambo sama2 lagi ekk...aritu mood aku br nak dtg balik setelah sekian lama tak pegang kamera..ahahaha :P

so pada kengkawan2 yang lain..especially ana ngan rina..ni ler gambo yg korg dok tggu2 dr cik aben ..n thanks alot pada u all sbb join this trip..next year kita gi lagi haa...tp ke redang plk..aku dah survey2 tempat n pakat2 ngan jamie sekali ..jeng jeng jenggg... 8-)




ni gambo masa ramai2 time bbq..tp alahai dlm gambo ni aku lelap plk..huhuhu :-(



time makan2 ms bbq...gambo sesama ngan nusie... :->




© Pidgin Technologies Ltd. 2008.